Træterrasse

Vi hjælper med at danne rammen om udendørs hyggestunder

Træterrasse

Vi hjælper med at danne rammen om udendørs hyggestunder

Få det meste ud af din have

Ønsker du at opnå optimalt udbytte af dit udendørsareal? Med en flot og professionelt lagt træterrasse, kan du skabe rammerne om hyggelige stunder, grillarrangementer, familiefester og meget mere.

Har du en professionel fagmand med som samarbejdspartner, er muligheden med en terrasse mange.

Hos JJ Tømrerservice er vi eksperter i at konstruere flotte og funktionelle træterrasser, der lader dig få fuldt udbytte af din haves potentiale. Vi kan være behjælpelige med behov af ethvert omfang og karakter. Hvad end det gælder en ny overdækket- fritlagt-, eller hævet terrasse, står vi klar til at få dig i mål.

Skræddersyede træterrasser

Vores løsninger tager altid udgangspunkt i dine individuelle behov, og vi stræber efter altid at have dig med i beslutningsprocessen når din terrasse skal lægges. Dette fokus på kundedialog, kombineret med vores høje, faglige niveau sikrer et flot, funktionelt og langtidsholdbart resultat.

Vi tager gerne en snak med dig omkring din nye terrasse, og tilbyder gerne rådgivning omkring den ideelle løsning til dig. Det er vigtigt for os at overholde enhver tidsplan du måtte have, således at du kan tage din terrasse i brug på det aftalte tidspunkt. Vi udfører opgaver på det meste af Sjælland og står klar til at løfte opgaven for dig, hvis du går og drømmer om at få lavet en ny træterrasse.

Kontakt os i dag

Indhent et tilbud på din nye terrasse

Hvis du går og drømmer om en ny træterrasse kan du altid kontakte os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os, i tilfælde af spørgsmål, eller hvis du blot søger faglig sparring med en dygtig tømrer.

Vi kan kontaktes på 70 50 51 51 eller e-mail kontakt@jj-gruppen.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Hvorfor skal du vælge os?

  • Eksperter i udendørsarealer

    Vores samarbejde med JJ Entreprenør & Anlæg gør os i stand til at varetage alle dine haveønsker. Lige fra den flotte træterrasse til det nye hegn, og sågar også den nye pool.

  • Adskillige års erfaring

    Vores store erfaring gør os i stand til at arbejde effektivt og struktureret. Vi tager os af hele byggeriet fra A til Å, alt imens du kan læne dig tilbage.

  • Stolte traditioner

    Vores tømrerfirma er bygget på stolte traditioner om det gode håndværk, samt evnen for at levere et flot resultat – hver gang.