Udskiftning af døre og vinduer

Opnå betydelige besparelser med professionel udskiftning

Udskiftning af døre og vinduer

Opnå betydelige besparelser med professionel udskiftning

Spar penge ved udskiftning af døre og vinduer

En investering i nye døre og vinduer vil oftest medføre en betydelig lavere varmeregning, samt et forbedret indeklima.

Derudover højner det også din boligs værdi og æstetik, hvilket gør den nemmere at afsætte hvis det på et tidspunkt skulle blive relevant. Vi yder altid professionel rådgivning omkring hvilke muligheder der matcher dine behov, således at du ender med den rette løsning.

Hos JJ Tømrerservice er vi eksperter i udskiftning af både døre og vinduer, og er med dig fra start til slut. Hvad enten det drejer sig om udskiftning af enkelte elementer, eller montering ved større byggeprojekter, så er vi klar til løfte opgaven.

Kvalitetsbevidst og serviceminded tømrer

Vi kommer altid ud til dig og udfører en indledende opmåling, og tager en snak omkring dine behov og idéer. Vores mangeårige erfaring i branchen, betyder at vi altid ved nøjagtig hvilke producenter og materialer, der er vores kunder værdige.

Vi skræddersyr en løsning til dig, udfra netop dine ønsker til omfang, stil, funktionalitet osv. Denne leveres altid til den aftalte tid, og lever op til vores egne høje standarder for kvalitet. Vi udfører opgaver på det meste af Sjælland og kan hurtigt og effektivt løfte din kommende opgave for dig.

Kontakt os i dag

Hør nærmere og få et tilbud

Ønsker du at opnå alle de fordele, som nye døre og vinduer medfører? Tøv ikke med at tage kontakt til os, så kan vi hurtigt komme ud og besigtige samt give et tilbud på netop din opgave.

Ring til os i dag på telefon 70 50 51 51, send en mail på kontakt@jj-gruppen.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vores dygtige mandskab er klar til at tilbyde dig en kvalitetsløsning, der kan medfører betydelige besparelser hos dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Hvorfor skal du vælge os?

  • Eksperter i udendørsarealer

    Vores samarbejde med JJ Entreprenør & Anlæg gør os i stand til at varetage alle dine haveønsker. Lige fra den flotte træterrasse til det nye hegn, og sågar også den nye pool.

  • Adskillige års erfaring

    Vores store erfaring gør os i stand til at arbejde effektivt og struktureret. Vi tager os af hele byggeriet fra A til Å, alt imens du kan læne dig tilbage.

  • Stolte traditioner

    Vores tømrerfirma er bygget på stolte traditioner om det gode håndværk, samt evnen for at levere et flot resultat – hver gang.