Carport/Skur

Få en løsning tilpasset dig og din bolig

Carport/Skur

Få en løsning tilpasset dig og din bolig

Carporte og skure i enhver stilart

Mangler bilen tag over hovedet eller ønsker du at udvide din ejendom med et skur? Hos JJ Tømrerservice er dit nye skur eller carport blot en opringning væk.

Vi har bred erfaring med opsætning samt montering, og benytter udelukkende materialer af højeste kvalitet. Vi måler op og kommer med forslag til en god løsning, der giver plads til netop det du har behov for.

At udvide boligen med en ny carport eller skur, er både relevant for dig der ønsker flere praktiske kvadratmeter, såvel som dig der blot er træt af, at skrabe is af forruden om vinteren. Vores førsteprioritet når vi bygger en carport eller skur fra bunden, er altid at skabe en løsning, som matcher dine ønsker og behov, samt går i forlængelse af din ejendoms æstetiske udtryk. Ønsker du derimod blot at få hjælp til montering af færdigkøbte elementer, kan vi således også hjælpe dig med dette.

Løsninger som passer til din ejendom

Vi kommer altid personligt ud og besigtiger din opgave, således vi kan sammensætte en løsning der passer til dig. Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med placering, materialevalg og udseende.

Med os som din samarbejdspartner er du sikret en grundig dialog, samt et resultat i højeste kvalitet. Vi lever af glade kunder, hvorfor din tilfredshed er alfa/omega. Vi tilbyder aldrig en ufærdig løsning, og kører først fra dig når du er 100% tilfreds med det udførte arbejde.

Kontakt os i dag

Få et tilbud på din opgave

Ønsker du et tilbud på din nye carport eller skur? Vi kan hjælpe dig uanset hvor langt du er i processen. Hvad end det blot er en løs idé, eller om du står klar med tegninger, ser vi frem til at realisere dine drømme.

Du er altid velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 70 50 51 51, send en mail til kontakt@jj-gruppen.dk, eller udfyld formularen for kontakt længere nede på siden.

Kontakt os i dag

Hvorfor skal du vælge os?

  • Eksperter i udendørsarealer

    Vores samarbejde med JJ Entreprenør & Anlæg gør os i stand til at varetage alle dine haveønsker. Lige fra den flotte træterrasse til det nye hegn, og sågar også den nye pool.

  • Adskillige års erfaring

    Vores store erfaring gør os i stand til at arbejde effektivt og struktureret. Vi tager os af hele byggeriet fra A til Å, alt imens du kan læne dig tilbage.

  • Stolte traditioner

    Vores tømrerfirma er bygget på stolte traditioner om det gode håndværk, samt evnen for at levere et flot resultat – hver gang.