Hegn

Din samarbejdspartner til hegn og stakit

Hegn

Din samarbejdspartner til hegn og stakit

Opsætning af træhegn

Ønsker du at opsætte hegn i haven eller rundt om din ejendom? Hos JJ Contruction har vi mange års erfaring med hegn af enhver art, og vi kommer gerne og tilser din opgave.

Ingen ejendomme er ens, hvorfor vi skræddersyr vores løsninger til netop dine behov og ønsker.

Med et hegn får du en flot og funktionel afskærmning, der skaber en klar afgrænsning af det private hjem. Vi står klar til at håndterer projektet fra A-Z, og er altid løsningsorienterede i vores tilgang til din opgave.

Vælg en ansvarsfuld tømrer

Mulighederne med hegn er mange, hvorfor vi gerne er behjælpelige med sparring og rådgivning, i forbindelse med både store og små valg. Uanset omfanget af din hegnløsning, sørger vi altid for at levere løsninger i højeste kvalitet, så du er sikret et resultat, der holder i mange år frem.

Når du vælger os til opsætning af hegn, tager vi ansvar for at levere en løsning, som lever op til vores egne høje kvalitetsniveau, hvad angår både materialer og håndværk. Vi vægter god kommunikation og kundeservice højt, hvorfor du altid med på sidelinjen, når vi løser din opgave.

Kontakt os i dag

Kontakt os og få et tilbud

Er du interesseret i at få et tilbud på et nyt hegn, er du velkommen til at kontakte os for en dialog om opgaven. Har du yderligere spørgsmål til priser eller andet, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Sammen finder vi den rette løsning for netop din ejendom.

Ring for et uforpligtende tilbud og en aftale på telefon 70 50 51 51, eller skriv en e-mail til kontakt@jj-gruppen.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Hvorfor skal du vælge os?

  • Eksperter i udendørsarealer

    Vores samarbejde med JJ Entreprenør & Anlæg gør os i stand til at varetage alle dine haveønsker. Lige fra den flotte træterrasse til det nye hegn, og sågar også den nye pool.

  • Adskillige års erfaring

    Vores store erfaring gør os i stand til at arbejde effektivt og struktureret. Vi tager os af hele byggeriet fra A til Å, alt imens du kan læne dig tilbage.

  • Stolte traditioner

    Vores tømrerfirma er bygget på stolte traditioner om det gode håndværk, samt evnen for at levere et flot resultat – hver gang.